My Story

 

Hallo en welkom.
Mijn naam is Sandra Korten. Ik ben moeder van 3 prachtige dochters en vrouw van Michel :) Sinds een aantal jaren woon ik in het gezellige Etten-Leur, Brabant. 

In 2004 werd ik besmet met het scrapbooking virus. Ik was namelijk op zoek naar een leuke manier voor het verwerken van de babyfoto's van mijn oudste dochter. Een nichtje van mij zorgde ervoor dat ik verknocht raakte aan scrapbooking. 

Helaas ging er in het scrapbooken veel tijd zitten en foto's bleven op de computer. Toen ben ik op zoek gegaan naar een andere manier. Becky Higgings begon op dat moment met Project Life. sindsdien leg ik alles wat er in mijn gezin gebeurd vast middels mijn layouts maar vooral in de vorm van Project Life. Deze pagina's zul je regelmatig voorbij zien komen.

Ik ben sinds 5 oktober 2013 Onafhankelijk Stampin' Up demonstratrice. Waardoor ik van mijn hobby deels mijn werk heb gemaakt. Eerst als hobby demo. Ik kon hierdoor mijn Stampin' Up producten 20% goedkoper aanschaffen. Na even in de keuken te hebben gekeken van Stampin' Up! en wat het bedrijf allemaal te bieden heeft, heb ik de sprong gewaagd om ook stempelparty's en workshops te geven. Om zo een leuk zakcentje bij te verdienen. Maar het leukste van het geven van de party's zijn de mensen bij wie ik kom. De reacties als ze voor de eerste keer zelf een kaart maken of na afloop vertellen wat voor een leuke workshop ze het hebben gevonden. Dat is toch wel het leukste van demonstratrice zijn.

Ben je op zoek naar een gezellige creatieve workshop? Misschien samen met vriendinnen, collega's of familie. Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Organiseer een Stampin' Up party! Ik kom graag bij je langs. Omgeving Etten-Leur, Breda. Maar ook in de omgeving van Rotterdam. Woon je verder weg maar wil je bij mij langs komen in Etten-Leur (wijk de Keen) dan is dat natuurlijk ook prima!