HOST AN EVENT

Als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice organiseer ik Stampin’ Up! parties die bij mij thuis of op locatie (in en rondom Bergen op Zoom; straal van 40 kilometer) plaatsvinden. Wat houdt dat nu eigenlijk in?
 

Stampin’ Up! party bij jou thuis

Als je het leuk vindt om samen met een aantal vriendinnen, familieleden, collega’s en/of teamgenoten creatief aan de slag te gaan, dan is een Stampin’ Up! party misschien iets voor jou.

Je nodigt, als gastvrouw (hostess), een groepje van minimaal 4 personen uit bij je thuis voor een gezellig en creatief samenzijn. Jij zorgt voor de ruimte en de versnaperingen. Ik zorg voor de rest.
 

Er zijn twee opties:

Een Stampin’ Up! Make & Take party

Een make & take is een kaartje of klein projectje, denk aan bijv. een kadoverpakking, dat jij en je gasten gaan maken. Jullie maken dan kennis met de diverse producten die Stampin’ Up! te bieden heeft. In overleg bepalen we welke make & take gemaakt gaat worden tijdens jouw party. Hierbij kan rekening worden gehouden met het seizoen of de gelegenheid van het Stampin’ Up! feestje.

Voor een Make & Take party vraag ik, vooraf, een bijdrage van € 2,50 tot € 10,00 p.p. (afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt materiaal). Iedereen die n.a.v. de Make & Take party een bestelling bij mij plaatst vanaf € 35,00 (excl. verzendkosten) krijgt een korting van € 2,50 op de door haar betaalde bijdrage.

Een Make & Take party duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.
 

Een Stampin’ Up! Project party

Bij een Stampin’ Up! Project party gaan we een groter project maken dan de make & take. Denk hierbij aan een set kaarten, een home decor kit, verjaardagskalender, diverse kadoverpakkingen, etc. Mogelijkheden te over.

Het project voor deze workshop wordt in overleg met jou, de gastvrouw (hostess), gekozen. Hierbij houden we rekening met de beschikbare tijd en budget.

Afhankelijk van het gekozen project wordt de vergoeding bepaald. Deze vergoeding is gebaseerd op het materiaal dat gebruikt gaat worden.

De tijdsduur is afhankelijk van het gekozen project, dit zou maar zo de hele dag kunnen zijn :)

1. Kies een datum (bekijk mijn agenda om te zien wanneer ik beschikbaar ben!). Een Stampin' Up! party is een creatief evenement dat je bij jou thuis organiseert. Je nodigt vrienden uit en geniet samen van een avond vol creativiteit, geheel georganiseerd door mij, jouw Stampin' Up! demonstratrice. 
2. Wanneer je een Stampin' Up! party bij jou thuis organiseert kom je in aanraking met nieuwe ideeën, leer je verschillende technieken en heb je vooral veel plezier met elkaar. Een party is geschikt voor beginners en gevorderden. 
3. Verdien gratis producten gebaseerd op het bedrag aan bestellingen tijdens jouw feestje. 
4. Neem contact op met mij en begin met het plannen van jouw eigen Stampin' Up! feestje! Ik heb er nu al zin in, jij ook?

 

hostess benefits table

STAMPIN' REWARDS

Voordelen van het ‘gastvrouw’ zijn

Als gastvrouw (hostess) van een Stampin’ Up! party kun je voor een extra bedrag boven op je bestelling producten uit de catalogus uitzoeken, de zogenaamde Stampin’ Rewards.

In het overzicht hiernaast zie je wanneer je voor zo’n extra bedrag in aanmerking komt.

 

 

<  May 2019  >

S M T W T F S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
JAN FEB MAR APR MAY JUN
JUL AUG SEP OCT NOV DEC
Workshop
Available For Workshops