Events

EVENT DATE:  Saturday February 2,2019 10:00:00 AM
Thema workshop 'Alles is Liefde' - Nis...

danielle@mrsbrightside.nlThema workshop ‘alles is liefde’ met All My Love

Op zaterdagochtend, 2 februari ’19 van 10 tot 13 uur vindt de ‘Alles Is Liefde’ workshop plaats. We maken die ochtend een zogenaamde ‘sampler’ met de prachtige ‘All My Love’ suite van Stampin’ Up!

Een sampler is een soort van collage (ong. 30 x 30 cm) van kleine ‘mini-kaartjes’ die je in een mooie fotolijst kunt tentoonstellen. Deze collage maken we met een mooie selectie van designer series papier, cardstock, stempelafbeeldingen en stansen. Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. Wil je deelnemen? Geef je dan op via email (danielle@mrsbrightside.nl) voor 18 januari ’19.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 17,50 Euro. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee, wat lekkers én de fotolijst. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij ons aanschaffen tijdens de workshop.

Locatie

De ‘Alles Is Liefde’ Kaartenworkshop met de All My Love suite vindt plaats bij Café Tivoli in Nispen (Kerkplein 6), er is voldoende ruimte om te parkeren bij de kerk tegenover het café. Er is maximaal plek voor 20 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je ons altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl of cafetivoli@home.nl

Lieve groeten en we hopen je de 7e februari te mogen begroeten,
Hilde & Danielle

    SHARE

EVENT DATE:  Thursday February 7,2019 07:30:00 PM
Thema Workshop 'Alles is Liefde'

danielle@mrsbrightside.nlThema workshop ‘alles is liefde’

Op donderdagavond, 7 februari ’19 van 19.30 tot 22 uur  vindt de ‘Alles Is Liefde’ workshop plaats. We maken die avond een zogenaamde ‘sampler’ met de prachtige ‘All My Love’ suite van Stampin’ Up!

Een sampler is een soort van collage (ong. 30 x 30 cm) van kleine ‘mini-kaartjes’ die je in een mooie fotolijst kunt tentoonstellen. Deze collage maken we met een mooie selectie van designer series papier, cardstock, stempelafbeeldingen en stansen.

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. Wil je deelnemen? Geef je dan op via email (danielle@mrsbrightside.nl) voor 18 januari ’19.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 17,50 Euro. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee, wat lekkers én de fotolijst. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij mij aanschaffen op de avond zelf.

Locatie

De ‘Alles Is Liefde’ Kaartenworkshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor (Gaanderse’sweg 4), er is voldoende ruimte om te parkeren op het erf. Ik heb maximaal plek voor 6 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je mij altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten en ik hoop je de 7e februari te mogen begroeten,
Danielle

    SHARE

EVENT DATE:  Monday February 18,2019 01:00:00 PM
Doosjes Workshop 'Climbing Roses'

danielle@mrsbrightside.nlDoosjes workshop ‘Climbing roses’

Op maandagmiddag, 18 februari ’19 van 13.00 tot 15.30 uur  gaan we doosjes maken!

Als uitgangspunt voor de doosjes gebruiken we de prachtige Climbing Roses bundel. De roosafbeeldingen en prachtige stansen lenen zich voor prachtige romantische verpakkingen voor alle gelegenheden.

Tijdens deze middag leer je hoe je een doosje met een zogenaamd ‘spiekbriefje’ op maat kunt maken en maak je een doosje met een van de vele doosjes stansset die Stampin’ Up! aanbiedt! Uiteindelijk ga je naar huis met twee prachtige projecten!

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden! Lijkt het je leuk om doosjes te maken met de prachtige Climbing Roses bundel? Geef je dan nu op, via email (danielle@mrsbrightside.nl), voor deze leuke verpakkingen workshop voor 4 februari ’19.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 7,50 Euro. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij mij aanschaffen tijdens de workshop.

Locatie

De Climbing Roses workshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor (Gaanderse’sweg 4), er is voldoende ruimte om te parkeren op het erf. Ik heb maximaal plek voor 6 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je mij altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten en ik hoop je de 18e februari te mogen begroeten,
Danielle

    SHARE

<    February 2019   >

S M T W T F S
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
JAN FEB MAR APR MAY JUN
JUL AUG SEP OCT NOV DEC
Workshop
Opportunity Night
Open House
Stamp Camp
Class
Stamp Club
Downline Meeting
Stampin' Up! Event
Corporate Event
Creatieve Kit
Facebook Live
Inspiratie
Available For Workshops