HOST AN EVENT


Bij een party* nodig jij een aantal vriendinnen, familie, collega's of buurvrouwen uit die het leuk vinden om creatief bezig te zijn. (Het is absoluut niet nodig dat ze ervaring hebben met stempelen, iedereen kan het!) Jouw gasten gaan naar huis met een leuke kaart of label, want ik ga samen met jullie iets leuks maken. Er zijn geen kosten aan verbonden. De party is in de ochtend, middag of avond te boeken en duurt ongeveer 2 uur. Als gastvrouw krijg je in ieder geval gratis de Stampin' Up! catalogus en afhankelijk van de grootte van de bestellingen die worden gedaan kan je ook nog gratis producten verdienen (dit is afhankelijk van de grote van je bestelling)

 

*Heb je een groep vriendinnen die liever een leuke workshop volgen en meerdere kaarten willen maken dan kan dat natuurlijk ook! Meer informatie over mijn workshops vind je op deze pagina. Je mag me altijd mailen of bellen als je vragen hebt.

Mail mi om samen een datum te prikken. Een Stampin'Up! party is aeen creatief event bij jou thuis, waarvoor jij je vriendinnen uitnodigd en waarin we creatief bezig zijn met de producten van Stampin' Up! Wanneer jij een stampin' Up! party host zal ik verschillende ideeën meenemen, maken we iets leuks, en zorg ik ervoor dat jij en je gasten een leuke avond hebben. Jij kan gratis producten verdienen als je party verkoop boven de €200 komt. 

hostess benefits table

STAMPIN' REWARDS

Host een Stampin 'Up! party! Hier zijn een paar van de vele voordelen:

• Je zult genieten van wat quality time samen met je vriendinnen. 
• Je zult projecten maken die gemakkelijk zijn te maken, het is aan jou welk thema je wilt.
• Je zult gratis spullen krijgen als je meer dan €200 aan verkoop hebt. 

Neem een kijkje op mijn agenda om te zien welke dag het beste werkt voor jou, neem dan contact met mij op om jou feestje te plannen!

 

<  November 2018  >

S M T W T F S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30  
JAN FEB MAR APR MAY JUN
JUL AUG SEP OCT NOV DEC
Workshop
Available For Workshops