Events

EVENT DATE:  Wednesday July 11,2018 09:30:00 AM
Pop of Petals
Vandaag ga ik een workshop geven met de mooie Pop of Petals set. De kosten voor deze workshop zijn €44 en dat is inclusief de stempel set, met de bijpassende Four-Petal Flower pons. Wil je de workshop volgen zonder de bundel dan zijn de kosten €10. Wat we gaan maken blijft een verassing, maar je gaat naar huis met verschillende leuke kaarten/projecten. De workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers en alle benodigde materialen. De workshop is van half 10 tot half 1. Opgave en de betaling kan tot vrijdag 29 juni. .. Opgeven voor de aangegeven datum, anders zijn de producten misschien niet op tijd binnen, ook voor de online workshop. Je plek is alleen gereserveerd als je je hebt opgegeven, en hebt betaald voor (of op) de opgave datum. Kan je niet komen i.v.m. ziekte of iets dergelijks, dan stuur ik je de producten van de workshop, met alle benodigde materialen naar je op. Jij betaald dan de verzendkosten en dit is afhankelijk van de grote van het pakket. Het is ook mogelijk om deze workshops online te bestellen, je krijgt dan de stempel, punch, stansen of wat we hebben gebruikt en alle materialen die je moet gebruiken in je pakket, en een video tutorial die alleen jij krijgt te zien. Bestel jij de workshop online, mail mij dan voor de opgegeven datum, en ik stuur het naar je op. Wil je de workshop volgen zonder de stempel set, bundel of andere producten, dan zijn de kosten €10. Bestel jij de stempel set (met of zonder thinlits of pons) op de morgen, of middag dat jij de workshop volgt dan is de workshop gratis. Mail mij dan voor de zondag voor de datum van de workshop van je keuze staat om je op te geven.

    RSVP     SHARE

EVENT DATE:  Saturday July 14,2018 12:00:01 AM
Verzamel bestelling
Vandaag ga ik een verzamel bestelling plaatsen. Wil je ook iets mee bestellen geef je bestelling dan aan mij door voor vrijdag avond 21 uur. Meer informatie kan je op deze link https://happystampin.nl/stampin-up-bestellen vinden. 

    RSVP     SHARE

EVENT DATE:  Saturday July 14,2018 01:30:00 PM
Pop of Petals
Vandaag ga ik een workshop geven met de mooie Pop of Petals set. De kosten voor deze workshop zijn €44 en dat is inclusief de stempel set, met de bijpassende Four-Petal Flower pons. Wil je de workshop volgen zonder de bundel dan zijn de kosten €10. Wat we gaan maken blijft een verassing, maar je gaat naar huis met verschillende leuke kaarten/projecten. De workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers en alle benodigde materialen. De workshop is van half 2 tot half 5. .. Opgave en de betaling kan tot vrijdag 29 juni. Opgeven voor de aangegeven datum, anders zijn de producten misschien niet op tijd binnen, ook voor de online workshop. Je plek is alleen gereserveerd als je je hebt opgegeven, en hebt betaald voor (of op) de opgave datum. Kan je niet komen i.v.m. ziekte of iets dergelijks, dan stuur ik je de producten van de workshop, met alle benodigde materialen naar je op. Jij betaald dan de verzendkosten en dit is afhankelijk van de grote van het pakket. Het is ook mogelijk om deze workshops online te bestellen, je krijgt dan de stempel, punch, stansen of wat we hebben gebruikt en alle materialen die je moet gebruiken in je pakket, en een video tutorial die alleen jij krijgt te zien. Bestel jij de workshop online, mail mij dan voor de opgegeven datum, en ik stuur het naar je op. Wil je de workshop volgen zonder de stempel set, bundel of andere producten, dan zijn de kosten €10. Bestel jij de stempel set (met of zonder thinlits of pons) op de morgen, of middag dat jij de workshop volgt dan is de workshop gratis. Mail mij dan voor de zondag voor de datum van de workshop van je keuze staat om je op te geven.

    RSVP     SHARE

EVENT DATE:  Wednesday July 18,2018 10:00:00 AM
Kennis maken met Stampin' Up!

Maak kennis met Stampin' Up! Een gezellige ochtend waarbij we een kaart maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk is er tevens volop gelegenheid tot het stellen van vragen, inspiratie opdoen en het eventueel plaatsen van een bestelling (niet verplicht). De ochtend is gratis.

Deze ochtend is inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers en begint om 10 uur en duurt tot half 12 je kan je opgeven tot en met zondag voor de datum. Deze ochtend is alleen bedoelt voor iedereen die wil kennismaken met Stampin' Up! producten en niet eerder bij mij een workshop heeft gevolgd.

    RSVP     SHARE

EVENT DATE:  Wednesday July 25,2018 09:30:00 AM
Little Elephant
Vandaag ga ik een workshop geven met de cute Little Elephant stempel set. De kosten voor deze workshop zijn €41,25 en dat is inclusief de stempel set, met de bijpassende Elephant builder pons. Wil je de workshop volgen zonder de bundel dan zijn de kosten €10. Wat we gaan maken blijft een verassing, maar je gaat naar huis met verschillende leuke kaarten/projecten. De workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers en alle benodigde materialen. De workshop is van half 10 tot half 1. Opgave en de betaling kan tot vrijdag 13 juli. .. Opgeven voor de aangegeven datum, anders zijn de producten misschien niet op tijd binnen, ook voor de online workshop. Je plek is alleen gereserveerd als je je hebt opgegeven, en hebt betaald voor (of op) de opgave datum. Kan je niet komen i.v.m. ziekte of iets dergelijks, dan stuur ik je de producten van de workshop, met alle benodigde materialen naar je op. Jij betaald dan de verzendkosten en dit is afhankelijk van de grote van het pakket. Het is ook mogelijk om deze workshops online te bestellen, je krijgt dan de stempel, punch, stansen of wat we hebben gebruikt en alle materialen die je moet gebruiken in je pakket, en een video tutorial die alleen jij krijgt te zien. Bestel jij de workshop online, mail mij dan voor de opgegeven datum, en ik stuur het naar je op. Wil je de workshop volgen zonder de stempel set, bundel of andere producten, dan zijn de kosten €10. Bestel jij de stempel set (met of zonder thinlits of pons) op de morgen, of middag dat jij de workshop volgt dan is de workshop gratis. Mail mij dan voor de zondag voor de datum van de workshop van je keuze staat om je op te geven.

    RSVP     SHARE

EVENT DATE:  Saturday July 28,2018 12:00:01 AM
Verzamel bestelling
Vandaag ga ik een verzamel bestelling plaatsen. Wil je ook iets mee bestellen geef je bestelling dan aan mij door voor vrijdag avond 21 uur. Meer informatie kan je --> hier <-- vinden. 

    RSVP     SHARE

EVENT DATE:  Saturday July 28,2018 01:30:00 PM
Little Elephant
Vandaag ga ik een workshop geven met de cute Little Elephant stempel set. De kosten voor deze workshop zijn €41,25 en dat is inclusief de stempel set, met de bijpassende Elephant builder pons. Wil je de workshop volgen zonder de bundel dan zijn de kosten €10. Wat we gaan maken blijft een verassing, maar je gaat naar huis met verschillende leuke kaarten/projecten. De workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers en alle benodigde materialen. De workshop is van half 2 tot half 5. .. Opgave en de betaling kan tot vrijdag 13 juli. Opgeven voor de aangegeven datum, anders zijn de producten misschien niet op tijd binnen, ook voor de online workshop. Je plek is alleen gereserveerd als je je hebt opgegeven, en hebt betaald voor (of op) de opgave datum. Kan je niet komen i.v.m. ziekte of iets dergelijks, dan stuur ik je de producten van de workshop, met alle benodigde materialen naar je op. Jij betaald dan de verzendkosten en dit is afhankelijk van de grote van het pakket. Het is ook mogelijk om deze workshops online te bestellen, je krijgt dan de stempel, punch, stansen of wat we hebben gebruikt en alle materialen die je moet gebruiken in je pakket, en een video tutorial die alleen jij krijgt te zien. Bestel jij de workshop online, mail mij dan voor de opgegeven datum, en ik stuur het naar je op. Wil je de workshop volgen zonder de stempel set, bundel of andere producten, dan zijn de kosten €10. Bestel jij de stempel set (met of zonder thinlits of pons) op de morgen, of middag dat jij de workshop volgt dan is de workshop gratis. Mail mij dan voor de zondag voor de datum van de workshop van je keuze staat om je op te geven.

    RSVP     SHARE

<    July 2018   >

S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31        
JAN FEB MAR APR MAY JUN
JUL AUG SEP OCT NOV DEC
Workshop
Opportunity Night
Open House
Stamp Camp
Class
Stamp Club
Downline Meeting
Stampin' Up! Event
Corporate Event
Koffie & Kaart
Verzamel bestelling
Team Meeting
Available For Workshops