Welkom

To love what we do and share what we love! 

Als onafhankelijke Stampin 'Up! Demonstratrice, geniet ik van het werken met dit motto! Ik verzorg gezellige creatieve stempelparty's en workshops met de producten van Stampin' Up! Of je nu gevorderd bent of beginnende stempelaar, ik verzorg graag jouw stempelparty of workshop. We gaan aan de slag met de producten van Stampin' Up! Je kan kiezen tussen kaarten, cadeautjes, scrapbooking, home decor of project life, samen bespreken we de mogelijkheden.

Heb je vragen, wil je een party boeken of wil je een bestelling plaatsen, neem gerust contact met mij op. 

Hier vind je mijn creative ideeën, workshops en bestel data ...

Happy Stampin'
 

PROJECT: Beautiful Blizzard

Stamps
• Beautiful Blizzard Stamp Set

Paper
• Coastal Cabana Cardstock
• Crumb Cake Cardstock
• Real Red Cardstock
• Thick Whisper White Cardstock

Ink
• Night of Navy Classic Stampin’ Pad®

Accessories and Tools
• Dazzling Diamonds Stampin’ Glitter®
• Whisper White Solid Baker’s Twine
• Big Shot™
• Blizzard Thinlits™Dies
GET DETAILS

SPECIAL: Stamparatus Accessories

  GET DETAILS

Events

EVENT DATE:  Wednesday October 17,2018 10:00:00 AM
So Santa
Vandaag ga ik een workshop geven met de So Santa stempel set. De kosten voor deze workshop zijn €28. Wil je de workshop volgen zonder de stempel set of bundel dan zijn de kosten €10. Wat we gaan maken blijft een verassing, maar je gaat naar huis met verschillende leuke kaarten/projecten. De workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers en alle benodigde materialen. De workshop is van 10 uur tot half 1. Je kan je opgeven tot en met vrijdag 6 oktober. Kan je niet op deze datum of woon je ver weg maar wil je wel deze workshop volgen, dan kan jij hem ook online bestellen. Je krijgt dan ook de So Santa stempel set en alle benodigde materialen om de kaarten te maken. Ik maak een video die jij alleen kan zien, en daarvoor stuur ik je een link. Geef je zo snel mogelijk op, en je ontvangt deze bundel en alle materialen bij jou thuis op de mat.

    RSVP     SHARE

EVENT DATE:  Friday October 19,2018 12:00:01 AM
Laatste dag om je op te geven!
Vandaag is de laatste dag dat jij je kan opgeven voor de First Frost orkshop van woensdag 31 oktober!

    SHARE

EVENT DATE:  Saturday October 20,2018 12:00:01 AM
Verzamel bestelling
Vandaag ga ik een verzamel bestelling plaatsen. Wil je ook iets mee bestellen geef je bestelling dan aan mij door voor vrijdag avond 21 uur. Meer informatie kan je --> hier <-- vinden. 

    RSVP     SHARE

EVENT DATE:  Saturday October 20,2018 10:30:00 AM
Kerst Workshop
Vandaag geef ik een kerst workshop dag in Heerenveen en ik wil jou van harte uitnodigen op deze in kerstsfeer gezellige knutsel dag die vanaf half 11 begint en tot ongeveer vier uur duurt. Deze dag staat in het teken van kerst en winter en we gaan verschillende kaarten maken met de nieuwe producten uit de nieuwe herfst en winter catalogus die we hebben. (Die is vanaf 1 september online) De kosten voor deze dag zijn €45 en daarvoor krijg je een goed gevuld pakket vol met alle materialen die je nodig bent om alle kaarten en projecten te maken. En de herfst / kerst catalogus krijg je van mij gratis als je je inschrijft voor de deze dag, als jij hem nog niet van mij hebt gekregen. Koffie of thee met wat lekkers en ook andere versnaperingen en de lunch zitten bij de prijs in. Er is ook een verkoop hoek, waar jij mijn retired producten die ik niet meer gebruik kan kopen. Je kan je nu inschrijven via de mail stampinjanneke@gmail.com en schrijf in het onderwerp Kerstdag Heerenveen en je krijgt van mij zo snel mogelijk een mail terug. Je kan je opgeven tot maandag 1 oktober.

    RSVP     SHARE

EVENT DATE:  Wednesday October 31,2018 10:00:00 AM
First Frost
Vandaag ga ik een workshop geven met de First Frost stempel set. De kosten voor deze workshop zijn €27. Wil je de bijpassende Frosted Bouquet Framelits erbij dan zijn de kosten €60.25. Wil je de workshop volgen zonder de stempel set of bundel dan zijn de kosten €10. Wat we gaan maken blijft een verassing, maar je gaat naar huis met verschillende leuke kaarten/projecten. De workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers en alle benodigde materialen. De workshop is van 10 uur tot half 1. Je kan je opgeven tot en met vrijdag 20 oktober. Kan je niet op deze datum of woon je ver weg maar wil je wel deze workshop volgen, dan kan jij hem ook online bestellen. Je krijgt dan ook de First Frost stempel set (eventueel met de bijpassende Frosted Bouquet) en alle benodigde materialen om de kaarten te maken. Ik maak een video die jij alleen kan zien, en daarvoor stuur ik je een link. Geef je zo snel mogelijk op, en je ontvangt deze bundel en alle materialen bij jou thuis op de mat.

    RSVP     SHARE

FULL LIST OF EVENTS

<    October 2018   >

S M T W T F S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
     
JAN FEB MAR APR MAY JUN
JUL AUG SEP OCT NOV DEC
Workshop
Opportunity Night
Open House
Stamp Camp
Class
Stamp Club
Downline Meeting
Stampin' Up! Event
Corporate Event
Laatste dag workshop
Verzamel bestelling
Ladies Night - Markt
Available For Workshops

FEATURED PRODUCTS

CATALOGUES