My Story

 

Ik ben Ilona de Bont, ben sinds 12 oktober 2013 demonstratrice. In eerste instantie begonnen omdat mn wens lijst zo groot is omdat ik de producten van Stampin Up! zo heerlijk vind om mee te werken.
 

Ik ben al heel lang aan het knutselen in 1997 begonnen met 3D maar daarvoor deed ik al Pergamano kaarten maken. Vanuit het 3D werk ben ik op gegeven moment in aanraking gekomen met toen de Fun stempels van Penny Black en tja toen heeft het stempelvirus toegeslagen.

Het laatste jaar was ik de fun stempels zat en zocht ik wat meer volwassen stempels en vooral materiaal dat qua kleur helemaal op elkaar afgestemd is. En dat vond ik in Stampin Up.

Ik geef 1x per maand een middag workshop op een leuke en goed te bereiken lokatie in Zoetermeer, er is inmiddels een vast clubje dames wat steeds wil komen maar er zijn ook elke workshop nog wat plekjes beschikbaar dus... wil je eens een leuke workshop volgen... meld je gerust aan.

Ik hoop heel wat mensen meer enthousiast te maken voor Stampin Up en lijkt het je zelf ook erg leuk om wat meer met je hobby te willen doen. Ik kan altijd wat uitbreiding in mn team gebruiken dus sluit je gerust bij me aan.