My Story

 

Al jaren heb ik veel plezier in stempelen. Het 'spelen' met inkt en papier....heerlijk. Er is zoveel mogelijk! Kaarten maken, scrapbook pagina's of cadeau verpakkingen. Uiteindelijk is het meer dan inkt en papier. Je deelt een deel van jezelf met mensen om je heen. 

Als demonstratrice geef ik workshop/party's om nieuwe ideeën te delen met vrienden en klanten maar vooral om gezellig samen te zijn. Ik vind het fijn iemand te adviseren en te helpen een keuze te maken.

Ook ben ik lid van het designteam van de SU-per challenge. Een blog waar elke week leuke uitdagingen en voorbeelden staan.

De slogan van Stampin' Up!: "Inspireren, Creëren en delen" kan ik mij helemaal in vinden.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie:  infohobbymaatjes@gmail.com 


 

Voordat Stampin'Up! ook in Nederland verkrijgbaar werd, was ik al verzot op stempels en alles wat daarmee te maken had. Al lange tijd wilde ik meer doen met mijn hobby. 
Sinds november 2012 heb ik de sprong gewaagd en heb mij aangemeld als onafhankeliijk demonstratrice van Stampin'Up! producten. Daar heb ik geen moment spijt van gehad! Behalve het werken met de kwalitatief goede materialen heeft het mij vooral veel vriendschappen en leuke contacten opgeleverd. 
Wil je ook meer doen met je hobby? Je bent welkom in mijn gezellige team.
Voor meer informatie of het boeken van een party neem gerust contact met mij op.
infohobbymaatjes@gmail.com 

Groetjes, Carine